32791– OMGEVING: bekendmaking beslissing over een aanvraag van omgevingsvergunning OMV_2024050106 - Gistelsteenweg 70a - het isoleren van de gevels aan de buitenzijde, afwerking met crepi en steenstrips en isoleren van het plat dak



 Beslissing over de omgevingsaanvraag 

Cherana Alexandru heeft een aanvraag ingediend voor
  • stedenbouwkundige handelingen
Kort omschreven gaat de aanvraag over het isoleren van de gevels aan de buitenzijde, afwerking met crepi en steenstrips en isoleren van het plat dak.

De aanvraag heeft als adres Gistelsteenweg 70a met kadastrale ligging 4de afdeling, sectie C nr. 0319 M 3.

Het college van burgemeester en schepenen heeft op 10/06/2024 de omgevingsvergunning verleend.

De beslissing ligt van 14-06-2024 tot 14-07-2024 ter inzage

 U kunt, als betrokken publiek, een beroep instellen tegen deze beslissing 

U maakt deel uit van het betrokken publiek als u als natuurlijke persoon, rechtspersoon, vereniging, organisatie of groep met rechtspersoonlijkheid gevolgen ondervindt of waarschijnlijk ondervindt van of belanghebbende bent bij de besluitvor-ming over de afgifte van een omgevingsvergunning of de bijstelling van de vergunningsvoorwaarden.

Bezorg hiertoe een beroepschrift:
  • Bij voorkeur digitaal via het omgevingsloket via het het inzageloket
  • per aangetekende brief of via afgifte ontvangstbewijs aan de deputatie van de provincie West-Vlaanderen, Provincie-huis Boeverbos, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries
Volg hierbij de volgende aanwijzingen nauwgezet op. Als u dat niet doet zal de deputatie bijna zeker verplicht zijn om uw beroep onontvankelijk te verklaren.
  1. bij voorkeur digitaal via het omgevingsloket via het het inzageloket . Bezorg gelijktijdig via het omgevingsloket, bij aangetekende brief of via afgifte tegen ontvangstbewijs een afschrift van uw beroepschrift aan:
    • de vergunningsaanvrager. Het adres van de vergunningsaanvrager vindt u in de beslissing
    • het college van burgemeester en schepenen van Jabbeke, Dorpsstraat 3, 8490 Jabbeke