PAASACTIE 2024 - ZOEKTOCHT EN PAASEIERENRAAP IN PERMEKE'S TUIN



Een gratis ticket voor de paaseierenraap op 1 april bemachtigen? Neem deel aan de voorafgaande zoektocht! Bij deelnemende handelaars, verspreid over groot Jabbeke hangen er tekeningen uit. Via deelnameformulieren, te verkrijgen in het gemeentehuis, de bibliotheek of online via de website, kunnen kinderen hun gevonden tekeningen doorstrepen hierdoor bekomt men een oplossing.

De oplossing, samen met contactgegevens, moet worden ingediend bij de gemeente om zo recht te hebben op een ticket voor de gratis paaseierenraap.  

Organisator: Lokaal Bestuur Jabbeke i.s.m. Raad voor Lokale Economie

Waar: bij de deelnemende handelaars in Jabbeke en deelgemeenten 

Inschrijven: deelnameformulieren zijn te verkrijgen in de gemeentehuizen, de bibliotheek of online via de website

Paaseierenraap op 1 april (tussen 10u30 en 11u30)

Op paasmaandag 1 april gaat de paaseierenraap door in de tuin van het Permekemuseum. Voorafgaand aan de paaseienraap is er de zoektocht voor kinderen doorheen groot Jabbeke. Ieder kind dat een ingevuld antwoordenstrookje binnengebracht heeft, heeft recht op een ticket voor de gratis paaseierenraap. Er zal bezoek zijn van de paashaas en er wordt een knutselactiviteit voorzien in het Permekemuseum.

Organisator: Gemeente Jabbeke i.s.m. Raad Lokale Economie

Waar: tuin van Permeke, Gistelsteenweg 341 te 8490 Jabbeke

Inschrijven: voor alle deelnemers van de ‘zoektocht – Paasactie 2024’ (na het indienen van een ingevuld deelnameformulier)

Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen via 050/81 02 11 of via gemeentehuis@jabbeke.be.

 



Nieuws /