BEGELEIDING VAN ONDERNEMINGEN BIJ EEN INNOVATIEPROJECT (INNOVATIECENTRA)
Inhoud


De belangrijkste subsidies voor innovatie in Vlaanderen komen van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. De Innovatiecentra zijn de lokale aanspreekpunten van het agentschap. Hebt u een innovatief idee? Wilt u weten of dat idee in aanmerking komt voor financiƫle steun van het agentschap? Zoekt u ondersteuning en begeleiding bij het uitwerken van uw subsidiedossier? Neem contact op met een van de vijf Innovatiecentra in Vlaanderen. De innovatieadviseurs van de innovatiecentra
  • beoordelen of uw project in aanmerking komt voor subsidie en begeleiden uw subsidieaanvraag van a tot z. Ze helpen u een gefundeerd dossier op te stellen en ondersteunen u bij de eindrapportering van een goedgekeurd project.
  • gidsen u door het kennislandschap heen. Ze brengen u in contact met anderen die de nodige knowhow in huis hebben om uw innovatieplannen te ondersteunen. Ze schakelen daarbij niet alleen de (technologische) expertise uit het Vlaams Innovatienetwerk (VIN) in, maar ook andere bedrijven en experts.
  • bieden behalve advies ook verschillende tools aan om een innovatief idee om te zetten in een nieuw product of dienst.

Voorwaarden


De Innovatiecentra zijn er er voor iedereen die wil innoveren. Ze helpen zowel startende ondernemers, kmo's als grote ondernemingen.

Procedure


Neem contact op met het dichtstbijzijnde Innovatiecentrum in Vlaanderen.

Wat Meebrengen


bedrag

Bedrag


uitzonderingen
regelgeving

Links


Innovatiecentrum (website)

BevoegdeOverheidsdiensten


Vlaamse overheid

AfleverendeDiensten


Agentschap Innoveren en Ondernemen

Geografische Toepassingsgebieden


Vlaamse Gewest

Verwante producten


Vlaams innovatienetwerk (VIN)