KRUISPUNT GISTELSTEENWEG - KERKEWEG WORDT TIJDELIJK AFGESLOTEN
Voor het uitvoeren van frees- en asfalteringswerken ter hoogte van het kruispunt van de Gistelsteenweg en de Kerkeweg is het noodzakelijk om dit kruispunt af te sluiten gedurende enkele dagen. In- en uitrijden van de Kerkeweg op de Gistelsteenweg zal bijgevolg niet mogelijk zijn. De werken worden uitgevoerd in de week van 6 tot 10 maart 2017.

De start van de asfalteringswerken staat gepland op maandag 6 maart en het einde is voorzien op vrijdag 10 maart.Om het verkeer in het centrum van Snellegem vlot te laten verlopen wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd in de Bosweg, deel van de Isenbaertstraat en de Beisbroekdreef. Om een vlotte doorstroming van de bussen van De Lijn te verzekeren zal er ook tijdelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in Bosweg (verboden in de richting naar Snellegem) in de Isenbaertstraat, gedeelte tussen Eernegemweg en de Gistelsteenweg (verboden in de richting naar Jabbeke) en in de Beisbroekdreef (verboden in de richting van de Doornstraat).

Opgelet: de werken zijn sterk weersafhankelijk waardoor de uitvoeringsdatum nog kan opschuiven. Wij verontschuldigen ons voor de onvermijdelijke hinder bij de werken. Wij danken u voor het begrip.

Voor meer informatie kan u terecht bij het wegendistrict:
Isabelle Brackx
Koning Albert I-laan 293
8200 Brugge
wegen.westvlaanderen.districtbrugge@mow.vlaanderen.be(laatst gewijzigd:1-3-2017)
Nieuws /