WERKEN > Tewerkstelling > Vacatures Gemeente & OCMW

Vacature(s) Gemeente en OCMW Jabbeke
VACATURE BIBLIOTHEEKASSISTEN(E) VOLTIJDS CONTRACTUEEL


De gemeente Jabbeke opent een vacature voor de aanwerving van een bibliotheekassistent€ en dit voltijds contractueel niveau C.

FUNCTIEOMSCHRIJVING


Als bibliotheekassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je begeleidt hen in hun zoektocht naar informatie, cultuur en ontspanning. Je ontwikkelt en begeleidt promotieactiviteiten, scholenwerking, vormingsmomenten en denkt mee over nieuwe initiatieven. Je verzorgt de lenersadministratie en ondersteunt in het management van de collectie.

PROFIEL


Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs. In het bezit zijn van het certificaat initiatie bibliotheek-, documentatie- en informatiekunde is een pluspunt. Je bent vlot en klantvriendelijk, communicatief en ook digitaal sterk. Je bent inventief, neemt initiatief, kunt goed in team én zelfstandig werken. Je bent erg flexibel (avond- en weekendwerk).

ONS AANBOD


Een voltijds contract van 1 jaar, daarna onbepaalde duur bij gunstige evaluatie. Aanleg werfreserve van 1 jaar. Verloning op niveau C1-C3 (min. 1.889 - max. 3.458 bruto), zaterdagvergoeding, maaltijdcheques 8 euro, gunstige verlofregeling, hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, aanvullend pensioen, overname ervaring openbare sector en max. 6 jaar privésector, relevante beroepservaring wordt onbeperkt overgenomen.

INTERESSE?


Richt dan uiterlijk tegen 13 oktober 2017 je motivatiebrief met cv, diploma en recent uittreksel uit het strafregister aan college van burgemeester en schepenen, Dorpsstraat 3, 8490 Jabbeke met de post, via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be of tegen afgiftebewijs.

Voor meer informatie, raadpleeg de infobrochure op de gemeentelijke website of contacteer de personeelsdienst via 050 81 01 52 en gemeentehuis@jabbeke.be.