Activiteitenagenda




<januari 2018>
madiwodovrzazo
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234


VORMING - GLUTENVRIJ BAKKEN EN KOKEN


Datum: 14/11/2017
Aanvangsuur: 19u
Deelgemeente: Varsenare
Locatie: Sport- en cultuurcentrum Varsenare
Thema: kookles
Organisatie: bibliotheek i.s.m. Vormingplus Brugge
Verantwoordelijke: bibliotheek - 050 33 01 12 - regio.brugge@vormingplusbrugge.be


Samen met vegetarische kok Peter Vandermeersch leer je smakelijke en kleurrijke bereidingen klaarmaken met glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit en quinoa. In de kooklessen leer je hartige bereidingen en hoofdgerechten maken zonder gluten en in de bakles vooral zoeternijen zonder gluten. Deze glutenvrije granen bieden tal van mogelijkheden om uiteindelijk ieders voedingspatroon te verrijken. Iedereen, ook niet-vegetariërs, met interesse in het glutenvrije koken en bakken is welkom.

Deze activiteit kadert in de week van de smaak 2017.

Praktisch : inschrijven via Vormingplus Brugge.